Τι είναι το WordPress

Το WordPress είναι ένα απλό στην χρήση και παράλληλα με πολλές δυνατότητες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου  (CMS content management system ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή οποιουδήποτε τύπου website.
Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο πιο δημοφιλές και εξελιγμένο σύστημα κατασκευής ιστοσελίδων, e-shop, forum και όλων των ειδών sites.

Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμα θέματα και πρόσθετα, από τα οποία όμως χρειάζεται να επιλέξουμε με προσοχή τα κατάλληλα για την ιστοσελίδα σας. Παγίδα αποτελεί το γεγονός ότι το wordpress φαίνεται απλό για ορισμένους που προσπαθούν με πρόχειρο τρόπο να το χρησιμοποιήσουν χωρίς να γνωρίζουν τα μυστικά του.  Εμείς φροντίζουμε ώστε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για την ιστοσελίδα σας.

Το WordPress σε αριθμούς

Εκατ. core downloads
1 000
Νέα δωρεάν templates
0
Διαθέσιμα δωρεάν plugins
0 000

Το WordPress αποτελεί ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο αξίζει σίγουρα τον κόπο να λάβει υπόψη του κανείς κατά την επιλογή της υπηρεσίας η οποία θα τροφοδοτήσει την ιστοσελίδα του.

Το WordPress διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα για προγραμματιστές, ειδικούς μάρκετινγκ περιεχομένου, καθώς και επιχειρήσεις που αναζητούν τρόπους για να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήματα, αλλά και να δημιουργήσουν δυναμικό περιεχόμενο για τον ιστό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συνιστάται ανεπιφύλακτα από την κοινότητα των προγραμματιστών ιστού.

Μην ανησυχείτε για την εγκατάσταση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και των απαραίτητων plugins, καθώς και την τακτική ενημέρωσή τους. Φροντίζουμε για όλα αυτα και σας παρέχουμε το καλύτερο ενα πολύ εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για το wordpress, το  newmedia builder.