εΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ 90%

Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία.

Η Δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Σύστημα Κρατήσεων ραντεβού newmedia.booking

Το πρόγραμμα διαχείρισης online κρατήσεων της new media είναι ένα εύχρηστο και δυναμικό εργαλείο με χαρακτηριστικά προγραμματισμού ημερολογίου για τα ραντεβού των εργαζομένων σας.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν online κρατήσεις, αναλυτικά στατιστικά ανά εργαζόμενο και ανά υπηρεσία, πληρωμές με κάρτα ή μετρητά και κρατήσεις για κινητά, σύνδεση με την ιστοσελίδα σας. 

Με την κατάλληλη παραμετροποίηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιχείρηση που λειτουργεί με ραντεβού

systhma κρατησεων

Πλήρης διαχείριση ωραρίου εργαζομένων

Με το πρόγραμμα διαχείρισης online κρατήσεων της new media θα μπορείτε να διαχειρίζεστε το ωράριο των εργαζομένων σας και να παρακολουθείτε αναλυτικά τα ρεπό τους, custom ωράριο εβδομάδας, το οποίο ενημερώνεται αυτόματα στο ημερήσιο πρόγραμμα (στο καθημερινό σας ημερολόγιο)

wrario

NEWMEDIA.BOOKINGS

Για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, personal trainers, ιατρούς, δικηγόρους, τεχνικούς

newmedia.bookings:hotel

Με παραμετροποίηση της φόρμας κράτησης και του ημερολογίου, το σύστημα κρατήσεων της new media λειτουργεί για ενοικιαζόμενα δωμάτια & ξενοδοχεία

newmedia bookings:restaurant

Με παραμετροποίηση της φόρμας κράτησης και του ημερολογίου, το σύστημα λειτουργεί για εστιατόρια και beach bar για κρατήσεις τραπεζιών

Support

Παρέχουμε υποστήριξη καθημερινά 09.00-17.00

new media.cloud On - line Σύστημα Κρατήσεων bookings

Στατιστικά Χρήσης

Αναλυτικά στατιστικά κίνησης ανά υπηρεσία. Στατιστικά ανά εργαζόμενο ανά ημέρα.

Ασφάλεια χρηστών

Δυνατότητα σύνδεσης χειριστών, εργαζομένων και διαχειριστή με διαφορετικά διακαιώματα.

Ασφάλεια δεδομένων

Ο εργαζόμενος σας – χειριστής βλέπει μόνο τα δικά του ραντεβού Μόνο ο διαχειριστής(δηλαδή εσείς) έχει πλήρη δικαιώματα πρόσβασης .

Ειδοποιήσεις sms/email

Οι πελάτες σας ειδοποιούνται αυτόματα με sms για την κάθε κράτηση Χ ώρες πριν. Λαμβάνουν επίσης email.

newmedia bookings

Standard

1 shop
40 Per Month (12 months minimum)
  •  

setup fee

setup
100 one time fee
  •  

Πρόγραμμα Διαχείρισης κρατήσεων ραντεβού newmedia.bookings

Σιγουριά για τα προσωπικά σας δεδομένα

Το σύστημα newmedia.bookings παρέχεται ως υπηρεσία cloud με δυνατότητα παραμετροποίησης για να λειτουργήσει σε κάθε επιχείρηση που λειτουργεί με κρατήσεις.

Εύκολη διαχείριση drag and drop στο ημερολόγιο

Παρακολουθήστε τις καθημερινές σας κρατήσεις ανά ώρα σε μία εύκολη οθόνη. Ο καθημερινός πίνακας κρατήσεων εμφανίζει ενημερωμένες κρατήσεις ραντεβού, online κρατήσεις, ακυρώσεις ραντεβού και ειδοποιήσεις πελατών. Με μία κίνηση drag and drop μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας

Online Κρατήσεις

Επιταχύνετε τις κρατήσεις σας, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν online κρατήσεις μέσω της δικής σας ιστοσελίδας, του Facebook ή της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Επιτρέπεται στους πελάτες να κάνουν κράτηση, ακύρωση των δικών τους κρατήσεων.